tisdag 3 mars 2015

Hemkunskap- Panerad fisk med ris, sås och wokade grönsaker

Idag har vi lagat panerad fisk med ris, wokade grönsaker och sås. Jag jobbade med Isabelle och vi var  kök nummer 4 med eftersyssla att tömma och starta diskmaskinen. Vi började med att koka riset, och sen fortsatte vi med att skala och hacka en morot och sen wokade vi den med blomkål, broccoli och majs. Vi hällde också på lite soya. Sen gjorde jag en sås på crème fraiche, citron, salladskrydda och persilja. Isabelle panerade fisken med ströbröd och kryddade med salt och peppar. Vi stekte fisken och sen var alltihop klart. Viktigt att tänka på är att man ska kolla så att fisken är helt vit inuti, för så vet man att den är klar. Jag tyckte maten blev bra, fisken var helt okej och såsen var faktiskt himla god. De wokade grönsakerna blev också goda. Såhär blev de:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar